Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Stenhuggeri Begravelse

Stenhuggeri Begravelse
Ørkebyvej 5 
5450 Otterup

Sally Kelbøl
Tlf.: 64821071

> mail@stenhuggeri-begravelse.dk 
> www.otterup-stenhuggeri.dk 

Profil

Otterup Stenhuggeri ApS et gammelt familiestenhuggeri i dag ejet af Sally Kelbøl der har været med i 35 år. Det hele startede for over 100 år siden af H. S. Jørgensen familiens oldefar – ja faktisk tipoldefar – som H. S. Jørgensens Sten- og Billedhuggeri. Det har altid ligget i Otterup, blot er det nu flyttet ud i det moderne industrikvarter.

Otterup Stenhuggeri er fulgt med tiden og er i dag et moderne stenhuggeri der klart bygger på de gamle håndværksdyder. Alle stenhugger opgaver bliver udført på det moderne værksted, således er det store salg af gravstene primært fra eget værksted. Dette giver vore kunder de bedste muligheder for at finde lige den mindesten de ønsker at sætte over deres kære.

Bordplader, vinduesplader og andre tyndplader forarbejdes ligeledes på værkstedet.

Det store moderne værksted og medarbejdernes ekspertise har gjort at store opgaver med mindesmærker ligeledes er udført på værkstedet i Otterup over de senere år.

Som sidste skud på den gamle stamme er nu en bedemandsvirksomhed en del af et samlet hele.

Otterup Stenhuggeri har således rustet sig til de næste 100 år som et solidt stenhuggeri med moderne tankegang bygget solidt på 100 års erfaring og faglig dygtighed.

Lokale kirkegårde

Kontakt den lokale kirkegård og få mere information om praktisk planlægning og priser.

> Otterup Kirke 

> Bogense Provsti - denne hjemmeside indeholder et fyldestgørende register over hvilke sogne, der er med i Bogense Provsti samt deres kontaktinfo. Se listen til højre på siden.